"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Σκηνικό βαρυχειμωνιάς με βροχές, καταιγίδες και χιόνια

  O KAIΡΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  
               26 Νοεμβρίου 2016

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα "χτυπήσουν" το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ στα ορεινά αναμένεται να χιονίσει. Πόσο θα διαρκέσει η κακοκαιρία, πού θα σημειωθούν ακραία καιρικά φαινόμενα....

Έντονα καιρικά φαινόμενα θα επικρατήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Η κακοκαιρία "χτύπησε" αρκετές περιοχές από το βράδυ του Σαββάτου και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα.
Ωστόσο, η καλοκαιρία θα διαρκέσει λίγες ώρες, καθώς από το βράδυ της Τρίτης θα σημειωθεί σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις στις ορεινές και τις ημιορεινές περιοχές της χώρας.
Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά της χώρας.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
1. To Σάββατο (26-11-2016) τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά η ανατολική Πελοπόννησος και η ανατολική Στερεά.
2. Την Κυριακή (27-11-2016) και τη Δευτέρα (28-11-2016) το Ιόνιο (κυρίως οι νοτιότερες περιοχές), η Πελοπόννησος, η Στερεά, οι Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο, πιθανόν η Θεσσαλία και τη Δευτέρα και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα τη Δευτέρα σταδιακά στο Ιόνιο και τις περισσότερες περιοχές θα εξασθενήσουν.
3. Επισημαίνεται ότι με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία από την Τρίτη (29-11-2016) αναμένονται: Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, τοπικά ισχυρές καταιγίδες στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ DELTIOKAIROU.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: