"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός
Επιμέλεια: Πέτρος Σ. Αϊβαλής,

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1988 *Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ...στα απλά πράγματα κρύβεται η γοητεία... όπως ένας περίπατος στο Λούσιο ποταμό....... * ειδήσεις από την Αρκαδία * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Άνοιξη 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια της Αρκαδίας και περίπατος στις όχθες του ποταμού Λούσιου μυρίζοντας την ρίγανη και το θυμάρι με ψωμοτύρι και καλή διάθεση & καρδιά, αναμένοντας τις νεράιδες να φανούν, όπως έλεγε η γιαγιά η Βάσω... * http://karytaina.blogspot.com/


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Στο καφενείο του ταχυδρόμου, η Ένωση Βαχλαίων για δεύτερη χρονιά, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα της



ΕΝΩΣΗ ΒΑΧΛΑΙΩΝ AΘΗΝΑ
«Η Αγία Παρασκευή»







Την Κυριακή 17-1-10 μετά την λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου ανήμερα της γιορτής, στο καφενείο του ταχυδρόμου, η Ένωση Βαχλαίων για δεύτερη χρονιά, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα της.
Ο καλός καιρός επέτρεψε σε αρκετούς Βαχλαίους να έρθουν από την Αθήνα και έτσι έστω για λίγο, στο χωριό μας φύσηξε αέρας ζωής.
Την διαδικασία της κοπής ευλόγησαν ο νέος παπάς της Βάχλιας πατήρ Φιλόθεος αλλά και ο πάντα παρών παπάς Παχός.
Το Δ.Σ της Ένωσης εκπροσώπησαν η Πρόεδρος ο Γεν. Γραμματέας ο Ταμίας και το μέλος κ. Γιάννης Αγγελόπουλος.
Μετά την κοπή της πίττας έγινε συζήτηση για τα θέματα που αφορούν την Βάχλια και τις δυνατότητες ανάπτυξης της.
Έγινε επίσης ενημέρωση από τον Δημοτικό Σύμβουλο στον Δήμο Κοντοβάζαινας κ. Βαγγέλη Νικολετόπουλο σε σχέση με θέματα που λύθηκαν και θέματα που βρίσκονται στην διαδικασία υλοποίησης.
Μακάρι όλα να πάνε καλά προς όφελος της Βάχλιας αλλά και της ευρύτερης περιοχής που έχουν εδώ και πολλά χρόνια κόψει κάθε σχέση με την « ανάπτυξη ».
Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και του χρόνου νάμαστε καλά να το ξανακάνουμε.
Η Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: